RU LT EN
PARDAVIMAS +370 630 93630
LT Meniu

NAUJIENOS

Pagerinto komforto zona!
10.12.2017

Skubame pradžiuginti mūsų klientus, kad jau pradėjome medinių-aliuminių langų montavimą, mūsų nuostabiuosiuose namuose…

Unikalios medinių-aliuminio langų savybės yra tai, kad aliuminis ir medis yra derinami kartu, o pas mus – ąžuolas ir pušis. Šių dviejų medžiagų derinys suteikia šiam produktui tokius privalumus:

  • Ilgaamžiškumas. Aliuminis yra labai atsparus bet kokiam išoriniam poveikiui: saulės spindulių, žemos temperatūros, didelės drėgmės ir kitoms sąlygoms. Dėl savo ilgaamžiškumo, šių medinių langų eksploatavimo laikotarpis yra net aštuoniasdešimt metų.
  • Patraukli išvaizda. Aliuminio dangteliai neišsiskiria iš bendros fasadinės išvaizdos dėl galimybės juos nudažyti bet kuria pageidaujama spalva. O mediniai langai dera prie bet kokio interjero stiliaus. O plati lanko dangos spalvų paletė leidžia parinkti norimą rėmo atspalvį.
  • Lengvas naudojimas ir priežiūra. Konstrukcijos nereikalauja ypatingos priežiūros ir išlaiko aukštą kokybę ir pirminę išvaizdą dar daugelį metų.
  • Ekologiškumas ir funkcionalumas. Mediena yra ekologiška medžiaga, kuri geriausiai tinka naudoti patalpose. Gaminant aliuminio dangtelius, naudojamos itin saugios medžiagos.
  • Šilumos ir garso izoliacija. Dėl kontūro antspaudo mediniai ir aliuminio langai išlaiko puikią šilumos ir garso izoliaciją.

 

ŠALTINIŲ MONTVILL
Apartamentų konsepcija
PARDAVIMAI
+370 630 93630
info@aguonu11.lt
© 2015 Aguonų Namai.
All Rights reserved