RU LT EN
PARDAVIMAS +370 630 93630
LT Meniu

NAUJIENOS

Koramic natūralios keramikinės čerpės – garantuoja Aguonų Grinvičo pastatui stogą amžiams! Jau čia!
29.12.2017

Kompanija “Koramic Dachprodukte GmbH & Co KG” (Vokietija) priklauso Austrijos Wienerberger koncernui, kuris yra stogo čerpių gaminimo lyderis. Nors gamybos automatizavimo lygis yra aukštas, bet neužmirštami ir tradiciniai gaminimo būdai, kurių paslaptis saugoma jau šimtus metų.

Taigi, šios čerpės turi daugybę privalumų:

  • Ilgaamžiškumas. Keramikinės čerpės yra pagamintos deginimo aukštoje temperatūroje būdu, todėl ši natūrali medžiaga išlaiko ilgaamžiškumą daugiau nei 100 metų.
  • Ekologija. Keramikinės stogo čerpės pagamintos iš 100% ekologiškų gamtinių medžiagų, kurios atitinka visus ekologiškos statybos reikalavimus, kuo negali pasigirti jokios kitos statybinės medžiagos.
  • Estetika. Tai išskirtinės čerpės, turinčios platų pasirinkimą ir galima įsigyti įvairių spalvų ar apdailų (natūralių, angobuotų, glazūruotų ir kitokių), kartu su įvairiais priedais, sukuriant idealų stogą. Pažangūs gamybos metodai leidžia pasirinkti norimą produktą.
  • Natūralumas. Keraminės čerpės pagamintos iš gražių ir ilgaamžiškų medžiagų, atsparių net tiesioginiams saulės spinduliams.
  • Nereikalauja priežiūros. Dėl pačių moderniausių technologijų šios keramikinės stogo čerpės garantuoja geresnę gyvenimo kokybę.
  • Patogi eksploatacija. Jei yra atliekamas kapitalinis remontas ar perstatomas pastatas, tai šios čerpės yra lengvai pritaikomos naujoms konstrukcijoms.
  • Perdirbimas ir panaudojimas. Šios keramikinės čerpės gali būti lengvai perdirbamos arba gali būti panaudojamos kaip mineralinė statybinė medžiaga nedaranti jokios žalos aplinkai.

   

ŠALTINIŲ MONTVILL
Apartamentų konsepcija
PARDAVIMAI
+370 630 93630
info@aguonu11.lt
© 2015 Aguonų Namai.
All Rights reserved