LT Meniu

NAUJIENOS

22.08.2017
Rugpjūčio 18 d. Druskininkuose įvyko labdaringas garsių Izraelio muzikančių, smuikininkės Jevgenijos Pikovskos ir pianistės Tatjanos Geršuni, koncertas. Jo rėmėjas ir organizatorius buvo mūsų UAB „Orme investicijos“. Per koncertą surinktos lėšos bus pervestos į iš Druskininkų kilusio skulptoriaus Žako Lipšico muziejaus fondą.
Skaityti daugiau
20.04.2017
Balandžio 20–23 d. Vilniuje vyksta paroda „Super namai“, skirta gyvenamiesiems būstams ir viskam, kas gali padaryti juos komfortiškus. UAB „Orme Investicijos“ dalyvauja šioje parodoje. Kviečiame aplankyti mūsų stendą.
Skaityti daugiau
16.04.2017
Gerbiamieji klientai! Džiaugiamės galėdami pranešti, kad tokie patikimi bankai kaip „DNB Bank“ ir „SwedBank“ siūlo palankias kredito sąlygas įsigyti būstui mūsų name.
Skaityti daugiau
21.10.2016
Statybų užsakovas UAB „ORME INVESTICIJOS“ pradėjo vykdyti butų pardavimo preliminarių sutarčių pasirašymą. Keturios preliminarios sutartys jau pasirašytos, rezervuoti du butai. Primename, jog pirmiems 10 butų taikoma akcija – balkonas dovanų!
Skaityti daugiau
02.09.2016
Po paruošiamųjų darbų maloniai pakviesime Jus į objekto „Aguonų namai“ pristatymą. Renginyje dalyvaus žinomas dailininkas Vladimiras Mackevičius, kuris kartu su vaikais pagražins statybų tvorą. Statybų atstovai bei rangovai atsakys į visus klausimus. Pasirašiusiems preliminarias sutartis, bus padovanota dailininko V. Mackevičiaus paveikslo „Ąžuolas“ kopija. Šis kūrinys nutapytas specialiai šiam projektui „Aguonų Greenwich“. Kviečiame visus į šventę adresu Aguonų g. 11.
Skaityti daugiau
ŠALTINIŲ MONTVILL
Apartamentų konsepcija
PARDAVIMAI
+370 630 93630
info@aguonu11.lt
© 2015 Aguonų Namai.
All Rights reserved